facebook pixel 1 facebook pixel 2

MISIUNEA NOASTRA

Lidea are un rol cheie in ceea ce priveste provocarile agriculturii de astazi si a celei de maine. Lidea creaza si ofera pentru intreg ecosistemul de agribusiness seminte multi-specie si solutii personalizate si durabile, oferind valoare adaugata pe tot parcusul anului.

In calitate de jucator pe piata semintelor, Lidea investeste mai mult de 34 de milioane de euro in fiecare an in cercetare-dezvoltare, pentru a oferi o gama completa de solutii cu valoare adaugata pentru fermieri. Echipele de cercetare asigura un flux de inovatii genetice pentru a satisface nevoile fermierilor si a pietelor de desfacere, avand in acelasi timp grija si de mediul inconjurator.

Lidea pune accent pe nevoile clientilor si pe satisfactia acestora. Dezvoltam parteneriate solide prin oferirea de solutii personalizate, dar mai presus de toate oferim consultanta pe tot parcursul anului.

Solutiile noastre sunt performante si adaptate la rotatiile de cultura si la tipul de sol. Acestea indeplinesc asteptarile economice si sociale ale fermierilor si partenerilor. 

Portofoliul Lidea de seminte pentru cultura mare cuprinde: porumb, floarea-soarelui, cereale paioase, rapita, soia, sorg, furaje, leguminoase si covoare vegetale.