Mențiuni legale

CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.LIDEA-SEEDS.RO

demo-img

Editor și director publicație

Site-ul web www.lidea-seeds.ro este editat de societatea LIDEA FRANCE, societate pe acțiuni în formă simplificată, cu un capital de 50.295.780 euro, al cărei sediu social este situat pe Avenue Gaston Phoebus - 64230 Lescar – Franța, înregistrată la RCS din Pau cu numărul 423 296 250.

Olivier PAUL este director al societății LIDEA FRANCE SAS.

Publicațiile sunt editate împreună cu :
LIDEA ROMANIA 
Str. Gheorghe Titeica, nr. 212-214, cladirea Ethos House, etaj 1, Bucuresti, sector 2
Romania

Găzduire

Găzduirea site-ului este asigurată de IKOMOBI, societate pe acțiuni în formă simplificată, cu un capital de 178.850 euro, înregistrată la RCS din LILLE cu numărul 514 418 748, al cărei sediu social este situat pe 340 Avenue de la Marne, Immeuble Europe Tertiaire, 59700 MARCQ-EN-BAROEUL.

Obiect

Acest site are ca obiect prezentarea LIDEA, rezultată din fuziunea activităților societăților EURALIS SEMENCES și ECS (anterior CAUSSADE SEMENCES GROUP), specializate în domeniul semințelor multispecii (porumb, floarea soarelui, rapiță, sorg, soia, cereale păioase, plante furajere și plante industriale) și a activităţilor conexe: cercetare, producție, prelucrare și comercializare.

Conținut

Textele și materialele media care ilustrează articolele publicate sunt verificate și scrise cu onestitate. Înainte de publicare, mărturiile clienților și studiile de caz au fost prezentate societăților client și persoanelor fizice în cauză.

Textele disponibile pe site au fost redactate de angajați sau manageri asociați cu compania LIDEA FRANCE. Cu toate acestea, în cazul în care orice informație pare inexactă sau conține o eroare tipografică, o puteți raporta administratorului site-ului.

LIDEA FRANCE SAS nu poate fi trasă la răspundere pentru prezența informațiilor inexacte sau a eventualelor erori tipografice referitoare la conținutul acestui site. De asemenea, dacă anumite părți sau funcționalități ale site-ului se degradează sau sunt inaccesibile din cauza unor probleme tehnice sau a oricărei alte cauze externe, LIDEA FRANCE SAS nu poate fi trasă la răspundere.

Imaginile, videoclipurile și graficele disponibile pe site includ fotografii, capturi de ecran și ilustrații. Sub rezerva drepturilor de proprietate intelectuală ale terților, imaginile sunt proprietatea exclusivă a LIDEA FRANCE SAS.

Utilizarea unuia sau mai multora dintre aceste conținuturi este supusă acordului prealabil al LIDEA FRANCE SAS și trebuie să facă obiectul unei cereri adresate administratorului site-ului: seed.marketing@lidea-seeds.com.

Drepturi de proprietate intelectuală

Acest site este proprietatea LIDEA FRANCE SAS, care este autorul în sensul articolelor L. 111.1 și următoarele din Codul proprietăţii intelectuale. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvențele animate cu sau fără sunet, precum și toate lucrările integrate în site sunt proprietatea LIDEA FRANCE SAS sau a terților care au autorizat societatea să le utilizeze.

Reproducerea, pe hârtie sau suport informatic a site-ului LIDEA este autorizată cu condiția ca aceasta să fie strict rezervată uzului personal, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare și/sau comerciale și/ori informative și să respecte prevederile articolului L. 122-5 din Codul proprietăţii intelectuale.

Cu excepția prevederilor de mai sus, orice reproducere, declarație, utilizare sau modificare, prin orice mijloace și pe orice suport, a întregului ori a unei părți a site-ului, întregului sau a unei părți a conținutului care îl compune, fără a fi obținut acordul prealabil al LIDEA FRANCE SAS, este strict interzisă și constituie o infracțiune de contrafacere.

Linkuri hipertext

Includerea unui link hipertext către site-ul www.lidea-seeds.ro necesită un acord prealabil, scris din partea LIDEA FRANCE SAS. Orice solicitare trebuie adresată administratorului site-ului: seed.marketing@lidea-seeds.com.

LIDEA FRANCE SAS nu poate fi în niciun caz responsabilă pentru punerea la dispoziție a site-urilor care fac obiectul unui link hipertext de pe site-ul www.lidea-seeds.ro și nu poate avea nicio responsabilitate pentru conținutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau pornind de la aceste site-uri.

Update: 06th December 2021