facebook pixel 1 facebook pixel 2

ISTORIA NOASTRA

In urma fuziunii dintre Euralis Semences si Caussade Semences Group care a avut loc la 1 septembrie 2020, a fost creat si lansat noul brand - LIDEA.

Cu o expertiza si o experienta de peste 80 de ani, Lidea isi propune sa devina unul dintre liderii producatori de seminte multi-specie pentru fermierii care doresc sa-si imbunatateasca performanta in ferma.

 Lidea are radacini in Sud-Vestul Frantei inca din 1936, si beneficiaza de o puternica retea de 17 filiale, pozitionate de la Atlantic pana in regiunea Ural. Toate echipele noastre comerciale acopera continentul european, din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii nostri si pentru a le oferi suportul si increderea noastra. Suntem o echipa internatională care construieste parteneriate dincolo de continentul European. Astazi, varietatile Lidea se regasesc pe toate cele 5 continente si sunt vandute in 48 de tari.

 Lidea detine o experienta agronomica si o expertiza in ceea ce priveste facilitatile industriale dobandite printr-o puternica retea de cercetare-dezvoltare, prezenta in Europa, pentru a inova productia de seminte de calitate superioara si pentru a raspunde tuturor provocarilor si nevoilor pietelor.