facebook pixel 1 facebook pixel 2

DUO SILO

VALORI NUTRITIONALE COMPLEMNTARE SI PROFITABILITATE CRESCUTA

O solutie usor de folosit ce imbunatateste digestibilitatea silozului de porumb.    

Timp de 30 de ani,  Lidea a condus programe de ameliorare pentru porumbul siloz, in momentul de fata avand unul din cel mai mare sim ai efficient program de ameliorare.

Duo Silo este o alianta dintre doi hibrizi de porumb pentru siloz, cu profil agronomic compatibil, complementari in valorile nutritionale. Hibrizii sunt atent selectati pentru cele mai importante trasaturi agronomice cum ar fi : potentialul ridicat de productie, masa a o mie de boabe, maturitate, talia plantei, rezistenta la cadere, sim ai presus de toate valoarea nutritionala.

Semanand doi hibrizi diferiti, uniform distribuiti in camp ne ajuta sa obtinem un siloz omogen, echilibrat in continut de amidon cu digestibilitate rapida si lenta. Granateaza doua viteze diferite de digestie, pentru a furniza energie fara risc de acidoza a rumenului. Amidonul cu degradare rapid ava fi descompus in rumen in timp ce amidonul cu degradare lent va fi digerat in restul aparatului digestiv.

Rezultatele a peste 100 de teste efectuate in institutii specializate si ferme din Europa, Rusia confirma performanta si beneficiile aduse productiei de lapte de conceptul  Duo Silo :

  • Cresterea productie de lapte cu cantitati cuprinse intre 1.7 si 4 l de lapte/vita fur
  • Imbunatatirea calitatiii laptelui: +0.5 % proteina, +1.2 % grasimi
  • Reduce riscul de acidoza si optimizeaza Ph-ul rumenului
  • Digestia complete a boabelor