facebook pixel 1 facebook pixel 2

Rapita

De mai bine de 50 de ani, Lidea investește în cercetare pentru a valorifica cel mai bine potențialul genetic al culturii de rapita. Scopul acestei cercetari este de a asigura un randament ridicat fermierilor si cea mai buna calitate a uleiului pentru industrie.

img test

Utilizaţi erbicidul Clearfield® pentru rapiţă doar la hibrizii de rapiţă Clearfield®.

Urmaţi întotdeauna bunele practici agricole locale. Atunci când este posibil, utilizaţi metodele integrate de management al buruienilor, cum ar fi combaterea buruienilor răsărite înainte de semănarea culturii de rapiţă Clearfield®.

Pentru a evita afectarea culturilor, nu se va aplica asupra hibrizilor pentru rapiţă Clearfield® niciun erbicid care face parte din Grupa 2 HRAC* și care nu este un erbicid pentru rapiţă Clearfield®.

*Erbicide din Grupa 2 HRAC, inhibitori de ALS, sunt produse din următoarele familii chimice: imidazolinone, pirimidine, sulfonamide, sulfoniluree, triazolopirimidine.

Pentru mai multe informaţii privind grupurile de erbicide, vizitaţi:

http://hracqlobal.com/Publications/ClassificationoflHerbicideModeoAction/tabid/222/Default.aspx

Pentru informaţii suplimentare, inclusiv pentru recomandări specifice privind erbicidele destinate combaterii samulastrei de rapiţă Clearfield®, vizitaţi

www.clearfield-stewardship.com

 

  

Integral® Pro:

Lidea va pune la dispozitie hibrizi de rapita tratati cu Integral® Pro. Integral® Pro este un tratament la samanta de rapita importiva Phoma dar si pentru stimularea sistemului de aparare natural al plantei. Datorita acestui tratament, bacteria colonizeaza radacinile plantelor tinere de rapita, oferind protectie acestora timp indelungat. Integral® Pro este inregistrat in toate tarile cultivatoare de rapita din Europa.

Beneficiile produsului:

·        Protectia semintei impotriva bolilor cauzate de fungi, altii decat Pythiaceae;

·        Imbunatateste implementarea culturii: rasarire, uniformitate, vigoare;

·        Imbunatateste vigoarea plantelor dupa reluarea vegetatiei in primavara.