Lidea are un rol cheie in ceea ce priveste provocarile agriculturii de astazi si a celei de maine.

Lidea creaza si ofera pentru intreg ecosistemul de agribusiness, seminte multi-specie si solutii personalizate si durabile, oferind valoare adaugata pe tot parcusul anului.

In calitate de jucator pe piata semintelor, Lidea investeste mai mult de 34 de milioane de euro in fiecare an in cercetare-dezvoltare, pentru a oferi o gama completa de solutii cu valoare adaugata pentru fermierii care practica agricultura ecologica. Echipele de cercetare asigura un flux de inovatii genetice pentru a satisface nevoile fermierilor si a pietelor de desfacere, avand in acelasi timp grija si de mediul inconjurator.

Lidea pune accent pe nevoile clientilor si pe satisfactia acestora. Dezvoltam parteneriate solide pri oferirea de solutii personalizate, dar mai presus de toate oferim consultanta pe tot parcursul anului.

Solutiile noastre sunt performante si adaptate la rotatiile de cultura si la tipul de sol. Acestea indeplinesc asteptarile economice si sociale ale fermierilor si partenerilor. Lidea ofera urmatoarele varietati: porumb, floarea- soarelui, cereale paioase, rapita, soia, sorg, furaje si leguminoase.

In sprijinul acestei oferte, Lidea propune o gama larga de covoare vegetale, un instrument important dedicat sa exprime intregul potential durabil al culturii. Covoarele vegetale, semanate inainte de cultura propriu zisa, protejeaza si imbogatesc solul in timp ce pastreza starea fito-sanitara a parcelei. Covoarele vegetale, semanate in cadrul culturii, isi aduc contributiile in ecosistem prin reducerea inputurilor si astfel asigura un randament ridicat.

Cu aceasta abordare holistica, Lidea este unul din cei mai valorosi parteneri de seminte multi-specie si servicii pentru fermieri.